Klimatizácie Bratislava

MONTÁŽ GARANTUJEME DO 7 DNÍ

Dlhoročné skúsenosti

Viac ako 5 rokov na trhu

Spoľahlivá montáž

Rýchla a spoľahlivá montáž

Individuálny prístup

Prístup, ktorý oceníte aj vy

Online platby

Bezpečné online platby

Previous slide
Next slide

Klimatizácie do bytu

Klimatizácie multisplit

Tepelné čerpadlá

MB Klima

Naša firma je odborníkom na profesionálnu inštaláciu a servis klimatizácií a tepelných čerpadiel v Bratislave a jej okolí. S našimi skúsenými technikami a presným prístupom k práci vám prinášame kvalitné služby, ktoré zaisťujú optimálnu prevádzku vášho klimatizačného systému. Stále sa však vyžaduje nielen montáž, ale aj spoľahlivý servis, aby ste mohli vychutnávať pohodlné a príjemné prostredie vo vašich domovoch alebo podnikoch.

Vďaka našej expertíze a dôrazu na detail vám garantujeme profesionálny prístup a spokojnosť s našimi službami. Ak potrebujete klimatizáciu pre kvalitnú inštaláciu a servis elektrární a tepelných čerpadiel, sme tu, aby sme vám poskytli kompletné riešenie pre vaše potreby v Bratislave a okolí.

Prečo práve my?

Garantujeme montáž klimatizácie do 7 dní

Vaša spokojnosť je našou prioritou a snažíme sa dodržať rýchly a efektívny proces.
FAQ

Často kladené otázky

Základné informácie o klimatizáciách nájdete v našom prehľadnom sprievodcovi klimatizáciou.

Veľkosť klimatizačného zariadenia závisí od veľkosti miestnosti, jej izolácie a teplotných podmienok. Na odporúčanie správnej veľkosti sa odporúča konzultácia s odborníkom.

Pravidelná údržba je dôležitá. Filtre by sa mali meniť alebo čistiť každé 2-3 mesiace. Profesionálna údržba by sa mala vykonať minimálne raz ročne.

Moderné klimatizačné systémy sú často energeticky efektívne. Štítky s energetickými triedami vám pomôžu vybrať si zariadenie so zvýšenou účinnosťou.

Jednotkové klimatizačné systémy chladia jednu miestnosť, zatiaľ čo multisplitové systémy môžu chladiť viac miestností z jedného vonkajšieho zariadenia.

Životnosť klimatizačného systému závisí od typu, údržby a kvality. Dobre udržiavaný systém môže fungovať viac ako 10 rokov.

Áno, kvalitná klimatizácia môže filtrovať vzduch a odstrániť prach, alergény a nečistoty, čím zlepšuje kvalitu vzduchu v miestnosti.

Z nášho blogu

Najnovšie článoky

Ako vybrať klimatizáciu
Klimatizácie

Ako vybrať klimatizáciu?

Vitajte v našom článku ako vybrať klimatizáciu! Rozhodli ste sa investovať do príjemného vnútorného prostredia, no teraz stojíte pred otázkou, ako vybrať tú správnu klimatizáciu?